Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Weert

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Weert

4 sterren na 54 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker! Alleen jammer dat de roomboter en tapenade die bij het brood hoorde miste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij eerste keer bestellen aangenaam verrast en voor herhaling vatbaar. Maar bij de tweede keer bestellen erg teleurgesteld en niet meer voor herhaling vatbaar. Reden: eten voor 19.00 uur besteld, maar werd bijna een uur later bezorgd. (Ik begrijp dat het erg druk is, maar dan dient men toch op zijn minst daar rekening mee te houden) Daarom was het eten ook niet warm meer. Er waren dit keer ook geen groenten bij, vorige keer wel. Zag er ook niet zo verzorgd uit. En de rekening ontbrak ondanks ik er naar vroeg.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

2 weken geleden besteld, toen waren er her en wat aan te merken. Al deze punten waren verbeterd, top !

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ruim twee uur op de bestelling moeten wachten. En helaas zat de saus voor de cheesecake er niet bij.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten op zich prima, mais was koud en lag bij het warme eten dus dat koelde ook sneller af. Grote porties, de warme wafel lag op kunststof waardoor deze zacht werd met een servetje onder het kunststof, advies; leg de wafel op het servetje en laat het kunststof weg.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Superleuk gedaan en het menu smaakte ook nog heeeel lekker!! De wedges en groenten waren ze vergeten, dus gebeld en die kwamen ze nog nabrengen. Óók nog goede service dus!! En dat voor die prijs, wat wil je nog meer?! Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Aangenaam verrast door de vega shoarma. Naar mijn mening beter dan normale shoarma. Ook goed om te zien dat voedselverspilling wordt tegengegaan door iets extra mee te geven ipv weg te gooien :)

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten!! Een echte aanrader ♥️

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangenaam verrast.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was geweldig

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, goede prijs-kwaliteit verhouding. Fijn dat er een vegan hoofdgerecht op de kaart staat.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De kroepoek was sponzig en taai en de aardappeltjes slap. Ik denk dat je de aardappeltjes beter in een papieren zak appart erbij moet doen en de kroepoek ook appart in een zakje. Voor de rest was het heerlijk.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar al wel met afhalen en op het restaurant nog wachten maar ook echt een aanrader. Vriendelijke en vrolijk personeel.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben lekker gegeten, een fijne oplossing voor als je liever niet ergens wilt gaan eten Maar toch heb ik een paar aanmerkingen. Bij de spareribs waren geen sausjes. De hoeveelheid frietjes was karig. Ik miste iets van een salade erbij, volgens mij is dat er wél bij normaal, maar kan me vergissen. En bij de warme wafel miste ik kersen en slagroom. Nogmaals, wat we hadden was lekker, vond de bovengenoemde dingen wél jammer. Gr Belinda Houben

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Een aantal drie-gangenmenu's afgehaald. Lekker eten voor een goede prijs. Helaas was er bij ons een menu niet volledig. Na een belletje is dit perfect opgelost. Dank daarvoor!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Carpaccio en toast met zalm, saté en varkenshaas, cheesecake en warme wafel. Alles lekker en goed op temperatuur. Alleen de frietjes waren wat taai. Misschien helpt het om deze in een papieren zakje te doen ipv een tempex bakje. We hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling voldeed niet aan mijn verwachting, wij hebben afgehaald en in een paar minuten naar huis gereden. Gerechten waren lauw, de aardappelwedges waren donker en heel slap. Helaas voor mij geen eten bij Bregje meer. De prijs is prima maar ik vind de kwaliteit navant.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken in het restaurant zelf altijd lekker gegeten. Maar het afhalen was zeeeer slecht. Nergens zat saus bij. Bij het brood met tapenade zat alleen het brood. De tapenade was vergeten. En het eten was koud. Daarnaar maar gebeld met het restaurant. Daar willen ze je dan afwimpelen met een kortingsvoucher van 20% waarmee je dus weer verplicht bent daar wat te bestellen.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas viel het tegen... De carpaccio, het brood en het dessert was wel heel lekker! Maar het hoofdgerecht (bregje burger en de spare ribs )die vielen heel erg tegen. De spare ribs was één kleffe boel en het leek wel alsof ze gefrituurd waren en niet van de gril af kwamen. Ik heb vorig jaar bij jullie ook spare ribs gehad en toen waren die perfect! De bregje burger daarvan viel het brood een beetje tegen. Je proefde meer het brood dan de burger zelf. De aardappelwedges waren verder wel prima! Volgende keer bestellen wij nog een keer bij jullie maar dan kiezen we wel iets anders ;)

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De aardappeltjes waren lekker maar hadden iets minder bruin gemogen.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten , Was meer dan voldoende

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld voor thuis. Hoeveelheid was helemaal goed. Smaak van voorgerecht en hoofdgerecht was prima maar niet super. Nagerecht heerlijk! Salade die erbij zat leek wel uit een bakje van de supermarkt; geen goede aanvulling.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

BBQ pakket was voortreffelijk wij hebben er van genoten lekker vlees burgers en scampi’s aardappelsalade en groentesalade stokbrood en als nagerecht ijs wij hadden meer dan genoeg heerlijk gegeten super!!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitermate slechte ervaring. Er werd een andere maaltijd geleverd dan besteld. Hier kwamen we achter voordat de maaltijd gegeten werd en dus hebben we gebeld. Mogelijk hebben we zelf een fout met de bestelling gedaan maar er was geen sprake van een compromis zoals maaltijd retourneren, bij betaling van de juiste bestelling etc.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

de aardappelpartjes waren veel te bruin en niet knapperig. Maiskolf was niet lekker. Bij burger zat zelfs geen groenten/garnituur, alleen de vieze maiskolf. Bij kipschnitzel ontbrak kaassaus. De carpaccio was okay.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, de verpakking van aardappelwedges kan beter door deze eerst in papier te doen en niet los in een polystyreen bakje.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde was erg lekker en goed betaalbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel leuk die Moederdag boxen!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was uitstekend. De salades van het bbq pakket vond ik wat tegenvallen. Veel mayo o.d. door de salade. Stokbrood mocht iets meer zijn, hierbij miste we de kruidenboter. Maar nogmaals het vlees en de sausjes waren top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super verzorgd, alles was heerlijk bereid, en de cheesecake was hemels. Wij zullen zeker nog eens bestellen totdat we weer gezellig naar het restaurant kunnen komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en goed verzorgd.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De salade was heerlijk! We bestelden 2x een broodje met smeersel, maar ontvingen er maar één. Fijn dat we frietjes ontvingen i.p.v. wedges, echter kregen we zeer weinig friet met een enorme hoeveelheid mayonaise. Ik ben van mening dat je meer voor je geld kunt krijgen We bestelden rond 18.30u en hoorden dat we om 18.50u de bestelling konden afhalen. Helaas bleek dit niet zo te zijn en moesten we drie kwartier in een ruimte met onbekenden wachten. Een niet gewenste situatie in deze tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Warm, lekker, corona-safe, helemaal tevreden :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten erg goed en lekker. Ruime hoeveelheid vlees. Mocht iets meer saus en voor mij wat minder vlees. Heerlijke en royale salade. Alleen erg lang moeten wachten( ruim 20 minuten). We waren met zo'n 7/8 personen in de zaak, erg veel in deze tijd. Mijn man had in andere zaak eten besteld , ook om 18uur. Dat was dus inmiddels koud geworden voordat ik het mijne had… Jammer…. Verder niets dan lof en ik kom zeker nog eens terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden de Spare-ribs, Bregje burger & kinderfrikandel besteld. De bestelling was gereed op het afgesproken tijdstip, en de maatlijden waren stuk voor stuk heerlijk en goed bereid! En van voor de prijs hoef je het niet te laten. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Ondanks eindje rijden na afhaal was het eten nog goed warm en niet taai. Smaakte goed, prima alternatief zo...

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling plaatsen is heel gemakkelijk, snel klaar en heerlijk eten voor een fijne prijs! Kortom, een aanrader!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via internet, betalen en afhalen ging prima voor 4 personen. Alleen die 25 cent transactiekosten staan een beetje lullig als je voor 86 euro bestelt. Het eten was warm (hoofd-) en koud (voor-) genoeg en lekker. Toch vind ik het relatief duur, ook ten opzichte van wat je in het restaurant betaalt voor een 3 gangen menu. Het blijft een afhaalmaaltijd. De cheesecake voor 4 euro is echt te duur. Ik winkel toch weer even verder de volgende keer dat ik iets online bestel.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vaker zijn we komen eten en nu de tweede keer afhalen, (beide keren zalm) besteld, de eerste keer was het een waar feest, maar nu was de helft van de zalm geen zalm, maar vet, de bestelling was later dan afgesproken maar toch koud, voor ons jammer. Een fijne zou zijn als je ook iets voor kinderen zou aanbieden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben diverse malen bij Bregje in het restaurant gegeten. Dit is ons elke keer echt prima bevallen. Geen klachten hierover. Hierdoor leek het ons ook wel een prima idee om, gezien de beperkingen voor het uit eten gaan tegenwoordig, hier een keer een maaltijd af te halen. Alles bij elkaar een teleurstellend resultaat. Dit zal ik in ieder geval nooit weer doen; Online besteld, dat werkte prima. Toen naar Bregje gereden om het op te halen. Drie keer gebeld op het belletje wat op de tafel stond. Niets.. Opbouwend steeds harder op de bel gemept om uiteindelijk tussen twee muzieknummers door gehoord te worden. Prima, geen probleem, kan gebeuren. De jongeman pakt mijn bestelling en geeft deze netjes af. Tot zover ging het ok. Eenmaal thuis dacht ik dat er een maaltijddoos mistte. Een doos voor mij met kipsaté, een doos voor mijn vriendin met varkenshaas, en een heel klein doosje met drie bolletjes (rauwkost, aardappelsalade en nog iets). Dat waren echt 1-persoons porties. Wa

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, op tijd klaar om mee naar huis te nemen!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was warm, lekker en ruim voldoende, zoals we hadden verwacht van Bregje. Alleen de altijd gezellige sfeer in het restaurant ontbrak 😊. Hopelijk zijn daarom de beperkingen a.g.v. het Corona virus snel voorbij.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Echt bregje maar dan thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte top! Het is even wennen in die bakjes. Liever aan tafel bij jullie. Maar voor nu prima!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik moest 20 minuten wachten op mijn bestelling. Serveerster droeg geen handschoenen. Aardappelwedges waren veel te donker. Verder wel lekker en fijn dat het zo kon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed verpakt, nog goed heet bij thuiskomst en gewoon erg lekker.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten, ook bij thuiskomst was het eten nog lekker warm.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was gewoon echt heerlijk. Na 15 min rijden was het vlees nog warm en de salade lekker koud. Dit ga ik vaker doen.