Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Weert

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Weert

5 sterren na 235 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goede hoeveelheid. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling geen even wat fout maar werd later professioneel opgelost . Keurig nagebeld en iets aangeboden. Dikke pluim voor deze aanbieding. Komen zeker terug

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel klantvriendelijk aan de telefoon en het eten was heel lekker en warm. We lagen in de passantenhaven en ook dat was geen probleem voor de bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten met 4 personen snel, goed en gemakkelijk.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goede service.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten! Prijs kwaliteit super

Reactie van Proeflokaal Bregje:Super bedankt voor de complimenten Floris!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. Het bestelsysteem op de site werkt helaas niet helemaal. Ik zag dat we nog voor 18.40 uur konden bestellen. Dat kwam perfect uit, aangezien we rond die tijd langs Weert reden. Toen ik de bevestiging kreeg, werd de tijd 19.30 uur. Dus toch maar eerst naar huis. Om 19.30 uur stond het eten echter niet klaar en heb ik bijna een halfuur moeten wachten. Het werd dus pas na 19.30 uur klaar gemaakt. Dit bleek doordat er via thuisbezorgd veel mis ging, waardoor bestellingen via eigen site ook vertragingen opliepen. Vervelend, maar netjes excuses aangeboden. Bovendien zag ik de medewerkers hun uiterste best doen om alles te regelen.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dag Merel, bedankt voor de feedback. We liepen er helaas tegenaan dat het zondag niet helemaal soepel verliep ons excuus hiervoor. Van deze momenten kunnen we alleen maar leren. Ontzettend bedankt voor de complimenten aan het personeel! We zien je heel graag terug! liefs, Bregje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al bij het bestellen vriendelijk geholpen. Onze drie gangen menu werd op tijd en warm bezorgd, prijs kwaliteit is geweldig. Zelfs werd er direct een ontbrekend voorgerecht bezorgd, geweldige service. Volgende keer bestel ik weer.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dag Jurgen, Bedankt voor deze mooie review!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, voor een goede prijs. We bestellen er tegenwoordig regelmatig. Hopelijk snel een keer in het restaurant na Corona :)

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel voor deze review en hopelijk tot snel! Liefs, Bregje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd iets later geleverd, maar met excuses. Vriendelijke bezorgster. Eten smaakte prima, was ruim voldoende. Alleen miste er, in tegenstelling tot de beschrijving, het spek om de varkenshaas. Dat was jammer. Dessert proeverij was heerlijk.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dag Jolanda, fijn dat het allemaal gesmaakt heeft. Mocht er iets niet goed zijn met de bestelling mag u altijd direct contact opnemen met ons zodat we dit zsm kunnen oplossen! Zou je contact op willen nemen met ons om samen naar een gepaste oplossing te kijken? Liefs, Bregje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, door de goede vriendelijke service en het heerlijke eten 2x tijdens onze vakantie in weert laten bezorgen. je kan zien dat het eten en zelf het verpakken en bezorgen met zorg en liefde is gemaakt en gedaan.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel Linda en Marcel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk :)

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel voor de review Johan!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ongelofelijk voor deze prijs. Door het zelf klaar te maken hebben we de hele avond over de drie gangen gedaan. Duidelijke instructies.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel Frank!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en wat een service dat het bij de receptie van het park waar we verbleven werd bezorgd en dat we even een belletje kregen dat ze eraan kwamen. De tomatensoep was heerlijk en nog goed warm. Hoeveelheid van het driegangenmenu was perfect. Alleen jammer van de wat koude frietjes en dat de opmerking over een allergie niet is meegenomen met het bereiden van de maaltijd.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dag Haasje, bedankt voor je mooie review. Mocht er iets niet goed zijn met de bestelling mag je altijd direct contact opnemen met ons zodat we het zsm kunnen oplossen!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees en vis was een beetje te ver doorgebakken. Toetjes, voorafjes en hamburger waren lekker. Een bepaald desert dat we besteld hadden was niet geleverd.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Hoi Cees, wat jammer dat dit niet geleverd is. We raden aan om dan altijd even te bellen, zodat we het direct kunnen oplossen. Zou je contact op willen nemen met ons om te kijken naar een gepaste oplossing? Liefs Bregje

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, zelfs op de camping netjes bezorgd

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel Sanne!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien is er een beter aardappelras voor de wedges met schil.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dag Theo, bedankt voor de tip, we gaan het intern opnemen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat was lauw en niet knapperig., niet te eten . Maar van de carpaccio heb ik gesmuld. De rest was ook goed. Dus jammer van de patat.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dag Ruifrok, voor de frietjes zijn we een oplossing aan het zoeken, fijn dat de rest wel goed gesmaakt heeft!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, kortom goede prijs kwaliteit verhouding.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel Ron!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zalm was wat smaakloos, voorderest was alles lekker!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Hoi Lau, dankjewel voor je reactie, We gaan het intern opnemen!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed eten en mooi op tijd bezorgd

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel Bert!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

4x 3-gangen menu besteld om thuis af te maken. Erg makkelijk te bereiden en super lekker! Zeker de moeite waard. Zelf zouden we andere groenten in de mix hebben gedaan maar dat is een persoonlijke keuze. Heerlijk gegeten! :)

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dag Lisa, Dankjewel voor deze review! Wij zullen dit zeker intern oppakken! Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft en dat het makkelijk te bereiden is. Liefs, Bregje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel Jenny!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd. Eten was heerlijk, het had iets warmer mogen zijn, maar snap dat dat erg moeilijk te realiseren is.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel voor de review Lucie!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, en gemakkelijk zelf te bereiden.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Fijn dat het allemaal naar wens is geweest Henk! Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Goed verzorgd! Netjes op tijd gebracht, zoals we gevraagd hadden. Alles was goed warm! Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Wauw, dankjewel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden dat het goed verzorgd was en het zag er goed uit Bezorging was ook goed

Reactie van Proeflokaal Bregje:Bedankt Sjaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, betaalbaar, goed warm. Top voor afhaal in deze corona tijden!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Harstikke bedankt Simone!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk de bezorging was optijd volgens afspraak. Eten was uitstekend de frietjes waren een beetje afgekoeld maar dat kan ook niet anders met een bezorg levertijd van 20 minuten.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel voor deze review! We pakken alles extra in voor de warmte, mijn excuus dat het niet helemaal de juiste temperatuur is gebleven. Ontzettend bedankt voor jullie begrip! Liefs, Bregje

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, ruim voldoende, duidelijke uitleg. Echt

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel familie Saes!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Fijn om even niet zelf te koken

Reactie van Proeflokaal Bregje:Altijd fijn om zelf niet te hoeven koken. Dankjewel voor de review Anja! Hopelijk tot snel.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, dank je wel!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Jij bedankt Jan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten, top service , kwaliteit hoog

Reactie van Proeflokaal Bregje:Wauw! Hartstikke bedankt Bjorn!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

kwaliteit prijs is prima. vooral voorgerecht en nagerecht lekker. hoofdgerecht iets minder

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dag Annelies, dankjewel voor jouw review! Ik hoor graag wat jullie minder vonden aan het hoofdgerecht, zo kunnen we altijd kijken hoe we onze kwaliteiten kunnen verbeteren! Liefs, Bregje

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik was in Weert op bezoek en mocht voor mezelf een plaats uitzoeken om eten te bestellen. Dus ik was opzoek naar een lekker en écht eettentje en zo kwam ik bij Bregje terecht. Super lekker voor weinig gegeten. Heb het meteen mijn vrienden aangeraden! Zodra de lockdown voorbij is en de horeca weer open mag zal dit het eerste restaurant zijn waar ik zou reserveren.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Wauw Lilianie! Wat een mooie review! Wij hopen je heel snel te mogen ontvangen in ons restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wienig soep en frites naar verhouding

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel voor het doorgeven Mathieu, we hebben dit intern opgepakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Hopelijk mogen jullie snel weer open, zodat we weer bij jullie in het restaurant mogen komen.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dat hopen wij ook Mirjam! Bedankt voor de mooie review

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou wel iets meer frietjes mogen.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel voor de tip Peter! Dit hebben we opgepakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het vlees van het hoofdgerecht vonden we tegenvallen. Rest was prima

Reactie van Proeflokaal Bregje:Wat vervelend om te horen dat jullie het hoofdgerecht vonden tegenvallen. Mijn excuus hiervoor! Je mag altijd even bellen naar ons om uit te leggen wat er precies tegen viel, zo kunnen we ook achterhalen waar het aan heeft gelegen. Liefs, Bregje

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel goed, het was ook warm Goed van smaak. Echt een aanrader! Top

Reactie van Proeflokaal Bregje:Bedankt Margo!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Op tijd geleverd en super vriendelijk personeel :)

Reactie van Proeflokaal Bregje:Wat lief Taco en Marloes! Dankjewel!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten , spareribs en zalm heerlijk.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Bedankt Phil!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Vorig jaar 2x in het restaurant gegeten tijdens onze vakanties, maar helaas is dat nu nog niet mogelijk. Gelukkig hebben ze de mogelijkheid om eten af te halen of te laten bezorgen 😄 Bedankt en hopelijk kunnen we snel weer "normaal" in het restaurant zitten om heerlijk te eten

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dag Sandy, Wat leuk dat jullie in jullie vakantie toch ervoor hebben gekozen om bij ons te bestellen! Heel erg fijn om te horen dat jullie genoten hebben. Hopelijk tot volgend jaar in ons restaurant! Liefs, Bregje

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten en mooi op tijd bezorgd.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dank je wel Bert!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vriendelijk bezorgster. Voorgerechten waren lekker Hoofdgerecht wat niet heel warm, de friet was koud. Nagerechten Cheesecake was heerlijk, het brood bij de kaasplank erg hard en droog.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel voor deze review! Onze excuses dat het hoofdgerecht niet helemaal warm was en de friet koud, dit is zeker niet de bedoeling. De volgende keer mag je altijd bellen als je dit constateert, zodat we naar een oplossing kunnen zoeken! Liefs, Bregje

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor herhaling zeker vatbaar

Reactie van Proeflokaal Bregje:Fijn om te horen!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was allemaal erg lekker. Maar de portie van het varkenshaasje was heel erg klein.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel voor de review! Wij hebben het doorgegeven aan het hoofdkantoor. Liefs, Bregje

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte goed alleen online besteld met een afhaal tijd en vervolgens moet je nog 10 minuten wachten en er was verder op dat moment geen andete klant. Er was iets met het systeem zeiden ze ???

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel voor de review! Helaas hebben wij inderdaad afgelopen donderdag een storing bij ons systeem gehad, waardoor de bestellingen niet doorkwamen. Hierdoor waren enkele bestellingen inderdaad later. Onze excuses voor het ongemak. Heel fijn om te horen dat het eten goed smaakte! Liefs, Bregje

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, overvloedig en stipt bezorgd.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Super bedankt Jan!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijk 3- gangen menu genuttigd van Proeflokaal Bregje Weert. Netjes op tijd thuisbezorgd. Voor ieder wat wils!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

5 maart 3 gangen menu's opgehaald met het "chef 't zelf" receptenboekje. SUPER LEKKER gegeten. Héél makkelijk zelf de gerechten op te warmen en in elkaar te zetten. Leuke presentatie tips erbij. In het restaurant te genieten van de service en de gerechten vinden we leuker maar afhalen/laten bezorgen is een goed alternatief. Thanks Bregje!!!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Wauw! Ontzettend bedankt Rob voor deze fijne review!! Hopelijk tot heel snel in ons restaurant! Liefs, Bregje

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het smaakt prima hoor maar ik miste wel voor één gerecht de bijgerechten zoals salade.... niet gebeld omdat het toch te laat zou zijn.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel voor de review! Natuurlijk mag je altijd bellen als je iets mist, het is nooit te laat om het te melden! Hopelijk tot snel! Liefs, Bregje

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk voorgerecht en hoofdgerecht, met een heerlijk dessert als afsluiter. Thuis net zo heerlijk als in het restaurant!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel voor deze mooie review Janine! Hopelijk tot heel snel!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super netjes ingepakt. Bleef lekker warm. Thuis nog even in de oven gezet en de frietjes in de airfryer. Heerlijk gegeten, lekker lang getafeld en een vol gevoel. We gaan dit zeker nog eens doen.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Wat fijn om te lezen dat jullie een gezellige avond gehad hebben! Heerlijk dat jullie lekker kunnen natafelen. Laten we hopen dat dit heel snel weer bij ons in het restaurant kan. Veel liefs, Bregje

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en smakelijk.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dankjewel!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker gegeten en alles was met zorg verpakt. Heel tevreden en voor herhaling vatbaar. Bedankt!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was klaar op aangegeven tijd en ook al aten we eerst ons voorgerecht: het hoofdgerecht was nog heerlijk warm.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed bereid en smaakte lekker! De prijs kwaliteit verhouding was verrassend goed. Voor herhaling vatbaar. Voor het milieu was het minder, want alles was goed verpakt, maar veel afval. De soep was de medewerkster vergeten mee te geven. Maar binnen korte tijd stond de service wagen voor de deur met de hete soep! Geweldig.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelet op de prijs die jullie vragen vond ik de maaltijd erg goed en we hebben lekker gegeten. Hoeveelheid was ook prima. En vriendelijke mensen die zelfs nog even belden omdat ze 10 minuten vertraagd waren en daarvoor excuses aanboden (was niet nodig hoor). Omdat jullie echter vragen hoe de producten en service verbeterd kunnen worden toch een paar opmerkingen: -De patat was luchtdicht verpakt in een kartonnen doos met daaromheen aluminiumfolie gewikkeld. Prima om op die manier de gerechten te verwarmen maar voor patat is dat dodelijk. In plaats van lekkere knapperige pataten kregen we nu zompige vochtige patat die zo de prullenbak in is gekieperd. Zonde. -Gratis drinken in de vorm van een blikje Ice Tea is een leuk extraatje. Gratis shampoo is niet nodig en past ook niet echt bij een restaurant. -De pokebowl met zalm was echt heel erg lekker! -Ik kon de bestelsite niet vinden vanaf jullie hoofdsite. Door te bellen kwam ik erachter dat daar een andere website voor was maar missch

Reactie van Proeflokaal Bregje:Dag Jeroen, ontzettend bedankt voor deze uitgebreide review! Wij hebben dit alles dan ook direct opgepakt. Tot snel! Liefs, Bregje

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was gelukkig warm ondanks gebracht met de fiets! Goed zo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

erg goed en lekker. zeer goed verzorgd met duidelijke uitleg. Bij keuze dessert mis ik toetje welke jullie normaal hebben. Maar al met al ga ik zeker nog eens bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. even in de oven en klaar. goed verzorgd, makkelijk zelf op te dienen

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Dankjulliewel

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld met het idee lekker makkelijk en voor iedereen iets wat ze lekker vinden. Helaas kwamen we er bij het openen achter dat de bestelling incompleet was. Uit eindelijk redelijk gegeten van het voor- en hoofdgerecht. Het nagerecht viel tegen. We hadden een proeverijtje besteld waarbij de helft zeer droog was en merkbaar niet vers of het leek uit een verpakking te komen. Bezorging was wel goed. Besteld om 18.15u. We hadden het al om 18.00u.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten mogen ontvangen! Grote porties en alles was nog goed warm om thuis op te eten. Bedankt!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is ruim op tijd bezorgt. Alles netjes verpakt met een duidelijke instructie per gerecht. Ook onze opmerkingen bij de bestelling zijn perfect doorgevoerd. Het eten was heerlijk. Een echte aanrader voor Weert en omgeving. Ga zo door toppers! Als jullie weer open zijn komen wij meteen weer bij jullie eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en niet duur. Alleen jammer dat de frietjes koud water. En dat de bezorger moest fietsen ging hier bijna op zijn gezicht door de gladde wegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding, smaakt lekker en optijd bezorgd.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, snel klaar en goed warm!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten, goed verpakt, de warme gerechten waren ook echt warm, zelfs bij een buitentemperatuur van -6 toen ze per fiets werden afgeleverd. Vriendlijke bezorging.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Op juiste tijd klaar, ruim voldoende, lekker, voldoende warm, goed verpakt. Aanrader, volgende keer weer.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer ontzettend lekker. Het eten stond ook meteen op de afgesproken tijd klaar om op te halen, superfijn!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker behalve de friet, die was koud en niet meer lekker, jullie moeten hier ook iets anders voor verzinnen als bijgerecht met iets wat mensen thuis snel kunnen opwarmen zoals bv puree of wellicht iets van ovenfriet.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warm eten ondank bezorging goed gedaan👍🙏🏻 Fijn dat het beenhammetje weer terug is in het menj

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten afgelopen zondag, voor herhaling vaatbaar . Temperatuur van eten was prima tot de volgende keer. 👍👌🏻🍀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goed verzorgt en warm. En als kers op de taart de mooie roos en blikjes drinken .Heel leuk 👍👍👍 Tot de volgende keer😘

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Een groot succes. Lekker eten, gemakkelijk thuis klaar te maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit eten. Echt heel.goed. Bezorging was half uur later dan aangegeven. Op zich niet erg, maar vandaar de 3 sterren.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas een verkeerd voorgerecht afgeleverd, verder goede maaltijd. Bezorging een half uur te laat, kennelijk door grote drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk personeel. Porties keurig verpakt. Goed aangegeven wat erin zit. Duidelijke instructies hoe af te bereiden. Prima kwaliteit, zeker voor dat bedrag, dus uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Je hebt nu tenminste geen lauw eten, omdat het regelrecht uit de oven komt. Een goed alternatief tijdens deze lockdown nu de horeca gesloten is. Kortom: dinerbox Bregje@home is een aanrader!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het eten was keurig verpakt en warm. Een aanrader!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van een heerlijk 3-gangen diner! Makkelijk zelf samen te stellen, ruime keuze, prima bezorging, vriendelijk personeel. Een echte aanrader!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Goede service, Vriendelijk personeel, Kortom we hebben heerlijk genoten

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en op de afgesproken tijd bezorgd, ondanks dat het in Stramproy afgeleverd moest worden. En het eten was voor die prijs ook zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top en precies op tijd. Kwaliteit ook zeer tevreden. Het blijft toch anders dan lekker aan een tafeltje in een restaurant. De sausjes ontbreekte, maar gelukkig hebben wij een koelkast vol. Zeker een aanrader naar andere toe.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal goed verzorgd en de bereidingswijze duidelijk. Wij hebben heerlijk gegeten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. De bezorging was precies op tijd en het eten was nog lekker warm.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel en op tijd gebracht. En supervriendelijk

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker menu, smaakt naar meer

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed eten en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd. Prima hoeveelheid. Instructies waren niet bijgevoegd, maar zijn per mail verzonden, dus goed opgelost. Helaas was een portie saté rauw van binnen. Voor herhaling vatbaar.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten grote porties voor relatief lage prijzen

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling stond netjes op de vooraf gekozen tijd klaar, was goed warm, meer dan voldoende, netjes per gerecht verpakt, duidelijk wat bij wat hoorde. Voor herhaling vatbaar! Top!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Erg lekker, royale portie en goede handleiding voor opwarmen. 1 vraagje; De desserts die jullie op de kaart hebben vind ik wat minder, wel lekker, maar niet zo mijn keus. Jullie hebben normaal in restaurant zulke lekkere toetjes, zoals mousse oid. Kan dat bij het afhaalmenu?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd, Eten verrukkelijk, alleen de temperatuur was wat minder goed, met name de frietjes waren afgekoeld, rest prima en lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en mooi op de afgesproken tijd bezorgd.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet zo warm als de vorige keer helaas maar dat komt omdat het nu met de fiets geleverd werd, jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De prijs kwaliteit klopt 100%

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en voldoende gegeten, top. Benieuwd hoe 't tafelen er straks is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de afhaalbox en vonden het superlekker allemaal. Ik miste alleen instructies bv over hoelang en hoe warm het eten in de oven moest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit top. Suggestie: broodje van de burger apart serveren en frietjes mogen iets knapperige...misschien zak open serveren. Bezorging was prima op tijd en erg vriendelijk. Ook telefonisch contact erg vriendelijk.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en prima op tijd bezorgd.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was a fantastic meal ! And very generous portions ,only one small thing,the two of us that ordered the varkenshaas found it to be very dry and not enough sauce to compensate ,but it was all extremly tasty😄😄thanks for an awesome meal 👍👍

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verzorgd en op tijd bezorgd... en natuurlijk lekker

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs-kwaliteit!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, het was super en ruim voldoende!! zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel xx

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit uitstekend!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar had warmer mogen zijn dit was een beetje jammer.En we miste de saus bij de Magdalena's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer lekker en een goede service!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer correcte en vriendelijke bezorging, heerlijk gegeten!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Heerlijk gegeten. Het smaakte allemaal goed. Buik goed gevuld. Toppers. Ga zo door.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Jammer is alleen dat de patat heel slap was en koud, dat is dus geen aanrader. Verder prima geregeld en heerlijk gegeten!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben heel tevreden

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en perfect op tijd!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakte goed, maar rauwkost zat er niet bij

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

CARPACIO, BEENHAM EN CHEESECAKE ZIJN SUPER.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten uitstekende service. Zeker een aanradertje

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was absoluut een feestmaal! Wij hebben genoten.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten voor een prima prijs. De handleiding om het zelf op te warmen was duidelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Levering op tijd. Bij varkenshaas had iets meer saus mogen zijn. Daarom maar 4sterren.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal heel goed en lekker. Volgende keer liever zalmmoot dan stukjes. Dat blijft warmer. Kon qua temp kon het hoofdgerecht na het voorgerecht nog net.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was lekker.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles lekker in de oven opgewarmd volgens de intructies. Het was voldoende

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Carpacio en cheesecake zijn top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service!! Extra stuk Cheesecake omdat ze vorige keer de saus waren vergeten. Bedankt!!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Netjes verpakt en warm bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker zoals altijd.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Snel geleverd en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was t eten al behoorlijk afgekoeld. Niet meer warm te noemen, evengoed met smaak gegeten maar hierdoor geen 5 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en ruim voldoende. Alleen een kleine opmerking, bereid de kip iets langer voor in jullie zaak of doe de stukjes los in het bakje want 14min in de oven was veel te kort, stukjes nog echt rauw. We hebben de stukjes los nog eens 5min in de oven gedaan.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goede bezorging inclusief n surprise :-)

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toen we eenmaal het voorgerecht op hadden was het hoofdgerecht koud/ nog licht warm van binnen. Hierdoor was het eten ook minder lekker dan de vorige keer dat we bij jullie besteld hebben.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk goed verzorgd menu. Thuis de tafel netjes gedekt, kaarsjes aan, glaasje wijn erbij en heerlijk gegeten. Toch een beetje het gevoel van een avondje "uit eten"

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Porties waren goed, eten was warm, prijs is prima en de bezorging was goed op tijd. Enige minpuntje (maar dat komt omdat ik dit zelf als optie niet aangevinkt had) was dat er geen saus bij de friet zat, dus nu hebben we kale friet gegeten waar een sausje wel lekker bij was geweest. Zeker een aanrader voor een volgende keer. Ohja, de persoonlijke noot op de zakken en de bon werd ook gewaardeerd :)

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, snel bezorgd en ruime porties.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer alles perfect geregeld!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gemaakte en verpakte bezorg bestelling. We bestelde 2 verschillende maaltijden die stipt op tijd bezorgd werden. Goed warm, verse frites, lekker vlees. Vriendelijke bezorger. Kwam binnen 2 min. 8 verdiepingen de trap op voor zijn conditie. Bregje is zeer aan te bevelen. Een van de weinige bezorg restaurants in Weert met een Franse keuken. De hoofdgerechten kaart mag iets worden uitgebreid. Wij gaan regelmatig bij Bregje bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde eten was prima alleen niet helemaal warm. Voor de rest prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en genoeg te eten. alles goed verzorgd en verpakt. Waren er al voor de zelf aangegeven bezorg tijd. Super vriendelijke bezorgster.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en veel!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was klaar op afgesproken tijd en goed warm. Lekker gegeten, benieuwd hoe de bediening is ;-)

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en warm. Ook zeker ruime porties. Varkenshaas was alleen erg droog. Spare ribs waren lekker, miste alleen een beetje een marinade (bbq of grill), wel lekker mals.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service met een leuke persoonlijke twist (geschreven tekst op de papieren zak en de bon). Simpele gerechten, maar daarom niet minder lekker! We heb en genoten!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is prima bevallen Maïs vonden we niet zo bijzonder maar voor de rest helemaal tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ook op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zalig en stipt op tijd bezorgd. Klein dompertje vonden wij de transactiekosten, zeker nadat we al een fooi gegeven hadden.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan aangekondigt; Tip: de carpaccio andersom serveren zodat je het normaal op een bord kan leggen zonder van het plastic te eten.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Mooie prijs voor super lekker eten. Eigenlijk alles perfect, alleen paar weken terug had je bij desserts kaasplankje. Ben geen toetjesmens. Dus nu miste ik dat wel dat die er niet meer tussenstand. Verder geen opmerkingen, het thuisbezorgd, eten, kwaliteit en prijs is meer dan geweldig, ga zo door!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de thuisbox en het eten was heerlijk en op tijd geleverd en vriendelijke bezorger. De enige klacht was de kip sate sommige stukjes waren in het midden nog rauw, dus moesten ze veel langer worden opgewarmd dan de aanbevolen 14 minuten

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer netjes verzorgd, en het smaakte heerlijk een echte aanrader.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, vriendelijke begroeting bij binnenkort en thuis genoten. Toch hoop ik snel weer in jullie restaurant te mogen genieten. Ga zo door en tot snel!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed verzorgd en ruim voldoende, ondanks dat men wat vergeten was. Of er bij de soep brood hoort weet ik niet, maar op de afbeelding bij de bestelling staat brood erbij. Maar ipv 3 dessertproeverij hadden wij er maar 2. Maar omdat alles voldoende was heb ik niet gereclameerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en makkelijk te bereiden! Portie was ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was stipt en heel netjes! Het eten was heerlijk! Het enige minpunt is dat we een driegangenmenu hadden besteld en dat werd snel koud.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisterenavond twee bregje@home boxen besteld. Alle instructies waren duidelijk en het eten was uitstekend. Daarbij zijn de boxen spotgoedkoop. Een echte aanrader!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supper lekker en heel goed bezorgd 👍🏼

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en perfect op tijd👌

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel goed verzorgd. We hebben lekker gesmuld met zijn viertjes. Mede het lekkere eten hebben we een zeer geslaagde avond gehad. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen weekend voor de derde keer heerlijk genoten van het eten van Proeflokaal Bregje. Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg goed, alleen veel te veel aardappels. Ik denk dat ze zich vergist hadden. Bij de sparibs was alleen de knoflooksaus vergeten. Verder niks te klagen hoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Positief verrast door de algehele bezorgservice van Proeflokaal Bregje in Weert. Handig bestelproces. Goede communicatie. Uitstekend verzorgd en verpakt. Eten was goed warm en smakelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker! De desserts waren goed verzorgd en ook het borrelplankje zag er goed uit. De bestelling was voor een zaterdag, de wachttijd tussen gevraagde levertijd en daadwerkelijk aankomen was bijna een uur. Dat is wel een puntje voor verbetering.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Desserts vergeten maar na een telefoontje snel opgelost en zeer vriendelijk bezorgpersoneel. Eten was lekker zeker gezien de prijs.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles op tijd bezorgd en netjes. Eten van goed kwaliteit!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging, op afgesproken tijd. Erg jammer dat de groenten bij het beenhammetje, mais op de kolf was en niet de groenten die op de site erbij staan.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, heerlijk eten!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, top!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker! Alleen jammer dat de roomboter en tapenade die bij het brood hoorde miste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij eerste keer bestellen aangenaam verrast en voor herhaling vatbaar. Maar bij de tweede keer bestellen erg teleurgesteld en niet meer voor herhaling vatbaar. Reden: eten voor 19.00 uur besteld, maar werd bijna een uur later bezorgd. (Ik begrijp dat het erg druk is, maar dan dient men toch op zijn minst daar rekening mee te houden) Daarom was het eten ook niet warm meer. Er waren dit keer ook geen groenten bij, vorige keer wel. Zag er ook niet zo verzorgd uit. En de rekening ontbrak ondanks ik er naar vroeg.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

2 weken geleden besteld, toen waren er her en wat aan te merken. Al deze punten waren verbeterd, top !

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ruim twee uur op de bestelling moeten wachten. En helaas zat de saus voor de cheesecake er niet bij.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten op zich prima, mais was koud en lag bij het warme eten dus dat koelde ook sneller af. Grote porties, de warme wafel lag op kunststof waardoor deze zacht werd met een servetje onder het kunststof, advies; leg de wafel op het servetje en laat het kunststof weg.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Superleuk gedaan en het menu smaakte ook nog heeeel lekker!! De wedges en groenten waren ze vergeten, dus gebeld en die kwamen ze nog nabrengen. Óók nog goede service dus!! En dat voor die prijs, wat wil je nog meer?! Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Aangenaam verrast door de vega shoarma. Naar mijn mening beter dan normale shoarma. Ook goed om te zien dat voedselverspilling wordt tegengegaan door iets extra mee te geven ipv weg te gooien :)

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten!! Een echte aanrader ♥️

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangenaam verrast.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was geweldig

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, goede prijs-kwaliteit verhouding. Fijn dat er een vegan hoofdgerecht op de kaart staat.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De kroepoek was sponzig en taai en de aardappeltjes slap. Ik denk dat je de aardappeltjes beter in een papieren zak appart erbij moet doen en de kroepoek ook appart in een zakje. Voor de rest was het heerlijk.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar al wel met afhalen en op het restaurant nog wachten maar ook echt een aanrader. Vriendelijke en vrolijk personeel.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben lekker gegeten, een fijne oplossing voor als je liever niet ergens wilt gaan eten Maar toch heb ik een paar aanmerkingen. Bij de spareribs waren geen sausjes. De hoeveelheid frietjes was karig. Ik miste iets van een salade erbij, volgens mij is dat er wél bij normaal, maar kan me vergissen. En bij de warme wafel miste ik kersen en slagroom. Nogmaals, wat we hadden was lekker, vond de bovengenoemde dingen wél jammer. Gr Belinda Houben

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Een aantal drie-gangenmenu's afgehaald. Lekker eten voor een goede prijs. Helaas was er bij ons een menu niet volledig. Na een belletje is dit perfect opgelost. Dank daarvoor!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Carpaccio en toast met zalm, saté en varkenshaas, cheesecake en warme wafel. Alles lekker en goed op temperatuur. Alleen de frietjes waren wat taai. Misschien helpt het om deze in een papieren zakje te doen ipv een tempex bakje. We hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling voldeed niet aan mijn verwachting, wij hebben afgehaald en in een paar minuten naar huis gereden. Gerechten waren lauw, de aardappelwedges waren donker en heel slap. Helaas voor mij geen eten bij Bregje meer. De prijs is prima maar ik vind de kwaliteit navant.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken in het restaurant zelf altijd lekker gegeten. Maar het afhalen was zeeeer slecht. Nergens zat saus bij. Bij het brood met tapenade zat alleen het brood. De tapenade was vergeten. En het eten was koud. Daarnaar maar gebeld met het restaurant. Daar willen ze je dan afwimpelen met een kortingsvoucher van 20% waarmee je dus weer verplicht bent daar wat te bestellen.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas viel het tegen... De carpaccio, het brood en het dessert was wel heel lekker! Maar het hoofdgerecht (bregje burger en de spare ribs )die vielen heel erg tegen. De spare ribs was één kleffe boel en het leek wel alsof ze gefrituurd waren en niet van de gril af kwamen. Ik heb vorig jaar bij jullie ook spare ribs gehad en toen waren die perfect! De bregje burger daarvan viel het brood een beetje tegen. Je proefde meer het brood dan de burger zelf. De aardappelwedges waren verder wel prima! Volgende keer bestellen wij nog een keer bij jullie maar dan kiezen we wel iets anders ;)

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De aardappeltjes waren lekker maar hadden iets minder bruin gemogen.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten , Was meer dan voldoende

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld voor thuis. Hoeveelheid was helemaal goed. Smaak van voorgerecht en hoofdgerecht was prima maar niet super. Nagerecht heerlijk! Salade die erbij zat leek wel uit een bakje van de supermarkt; geen goede aanvulling.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

BBQ pakket was voortreffelijk wij hebben er van genoten lekker vlees burgers en scampi’s aardappelsalade en groentesalade stokbrood en als nagerecht ijs wij hadden meer dan genoeg heerlijk gegeten super!!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitermate slechte ervaring. Er werd een andere maaltijd geleverd dan besteld. Hier kwamen we achter voordat de maaltijd gegeten werd en dus hebben we gebeld. Mogelijk hebben we zelf een fout met de bestelling gedaan maar er was geen sprake van een compromis zoals maaltijd retourneren, bij betaling van de juiste bestelling etc.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

de aardappelpartjes waren veel te bruin en niet knapperig. Maiskolf was niet lekker. Bij burger zat zelfs geen groenten/garnituur, alleen de vieze maiskolf. Bij kipschnitzel ontbrak kaassaus. De carpaccio was okay.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, de verpakking van aardappelwedges kan beter door deze eerst in papier te doen en niet los in een polystyreen bakje.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde was erg lekker en goed betaalbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel leuk die Moederdag boxen!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was uitstekend. De salades van het bbq pakket vond ik wat tegenvallen. Veel mayo o.d. door de salade. Stokbrood mocht iets meer zijn, hierbij miste we de kruidenboter. Maar nogmaals het vlees en de sausjes waren top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super verzorgd, alles was heerlijk bereid, en de cheesecake was hemels. Wij zullen zeker nog eens bestellen totdat we weer gezellig naar het restaurant kunnen komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en goed verzorgd.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De salade was heerlijk! We bestelden 2x een broodje met smeersel, maar ontvingen er maar één. Fijn dat we frietjes ontvingen i.p.v. wedges, echter kregen we zeer weinig friet met een enorme hoeveelheid mayonaise. Ik ben van mening dat je meer voor je geld kunt krijgen We bestelden rond 18.30u en hoorden dat we om 18.50u de bestelling konden afhalen. Helaas bleek dit niet zo te zijn en moesten we drie kwartier in een ruimte met onbekenden wachten. Een niet gewenste situatie in deze tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Warm, lekker, corona-safe, helemaal tevreden :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten erg goed en lekker. Ruime hoeveelheid vlees. Mocht iets meer saus en voor mij wat minder vlees. Heerlijke en royale salade. Alleen erg lang moeten wachten( ruim 20 minuten). We waren met zo'n 7/8 personen in de zaak, erg veel in deze tijd. Mijn man had in andere zaak eten besteld , ook om 18uur. Dat was dus inmiddels koud geworden voordat ik het mijne had… Jammer…. Verder niets dan lof en ik kom zeker nog eens terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden de Spare-ribs, Bregje burger & kinderfrikandel besteld. De bestelling was gereed op het afgesproken tijdstip, en de maatlijden waren stuk voor stuk heerlijk en goed bereid! En van voor de prijs hoef je het niet te laten. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Ondanks eindje rijden na afhaal was het eten nog goed warm en niet taai. Smaakte goed, prima alternatief zo...

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling plaatsen is heel gemakkelijk, snel klaar en heerlijk eten voor een fijne prijs! Kortom, een aanrader!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via internet, betalen en afhalen ging prima voor 4 personen. Alleen die 25 cent transactiekosten staan een beetje lullig als je voor 86 euro bestelt. Het eten was warm (hoofd-) en koud (voor-) genoeg en lekker. Toch vind ik het relatief duur, ook ten opzichte van wat je in het restaurant betaalt voor een 3 gangen menu. Het blijft een afhaalmaaltijd. De cheesecake voor 4 euro is echt te duur. Ik winkel toch weer even verder de volgende keer dat ik iets online bestel.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Al vaker zijn we komen eten en nu de tweede keer afhalen, (beide keren zalm) besteld, de eerste keer was het een waar feest, maar nu was de helft van de zalm geen zalm, maar vet, de bestelling was later dan afgesproken maar toch koud, voor ons jammer. Een fijne zou zijn als je ook iets voor kinderen zou aanbieden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben diverse malen bij Bregje in het restaurant gegeten. Dit is ons elke keer echt prima bevallen. Geen klachten hierover. Hierdoor leek het ons ook wel een prima idee om, gezien de beperkingen voor het uit eten gaan tegenwoordig, hier een keer een maaltijd af te halen. Alles bij elkaar een teleurstellend resultaat. Dit zal ik in ieder geval nooit weer doen; Online besteld, dat werkte prima. Toen naar Bregje gereden om het op te halen. Drie keer gebeld op het belletje wat op de tafel stond. Niets.. Opbouwend steeds harder op de bel gemept om uiteindelijk tussen twee muzieknummers door gehoord te worden. Prima, geen probleem, kan gebeuren. De jongeman pakt mijn bestelling en geeft deze netjes af. Tot zover ging het ok. Eenmaal thuis dacht ik dat er een maaltijddoos mistte. Een doos voor mij met kipsaté, een doos voor mijn vriendin met varkenshaas, en een heel klein doosje met drie bolletjes (rauwkost, aardappelsalade en nog iets). Dat waren echt 1-persoons porties. Wa

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, op tijd klaar om mee naar huis te nemen!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was warm, lekker en ruim voldoende, zoals we hadden verwacht van Bregje. Alleen de altijd gezellige sfeer in het restaurant ontbrak 😊. Hopelijk zijn daarom de beperkingen a.g.v. het Corona virus snel voorbij.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Echt bregje maar dan thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte top! Het is even wennen in die bakjes. Liever aan tafel bij jullie. Maar voor nu prima!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik moest 20 minuten wachten op mijn bestelling. Serveerster droeg geen handschoenen. Aardappelwedges waren veel te donker. Verder wel lekker en fijn dat het zo kon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed verpakt, nog goed heet bij thuiskomst en gewoon erg lekker.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten, ook bij thuiskomst was het eten nog lekker warm.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was gewoon echt heerlijk. Na 15 min rijden was het vlees nog warm en de salade lekker koud. Dit ga ik vaker doen.